Work with us

Motikon brings the love for craftsmanship and iconic cars together with an expertise in all phases of classic car ownership.

Below is the text in Swedish as we are a Swedish company. 

Please contact us for more information. 

Showroom at Motikon in Uppsala

CFO till MOTIKON, Uppsala

VI FÖRENAR KÄRLEK TILL HANTVERKET MED PASSION FÖR IKONISKA BILAR I EN TOTALUPPLEVELSE.

MOTIKON är ett unikt helhetskoncept i motorbranschen inom klassiska bilar och moderna klassiker. Vi bedriver försäljning och inköp, restaurering, underhåll, service, förvaring, transport och upplevelseresor. MOTIKON tar hand om allt under ett tak från bilköp till skötsel av ikoniska drömbilar. Hos MOTIKON utgår vi från hur vi själva skulle vilja äga vår klassiker, bli behandlade som kund, renovera och sköta om bilen. MOTIKON hjälper sina kunder att hitta rätt bil till varje unik kund, och tar hand om allt det praktiska, för att förverkliga ett bekymmersfritt klassikerägande.

Om rollen

Vi söker nu en driven person som ska ta ansvar för alla ekonomiska frågor för MOTIKON i rollen som CFO med placering på vår huvudanläggning i Uppsala. Du blir en viktig del av ett passionerat team med möjlighet att vara med och driva och utveckla MOTIKON tillsammans med ägare och ledning.

Du blir ansvarig för bokföring, prognoser, budget, ekonomiuppföljning och redovisning, bokslutsprocessen. I tjänsten ingår all ekonomistyrning, ekonomisk rapportering och nyckeltal, sammanställning och redovisning av utfall, samt rapportering till styrelse.

Vi erbjuder dig en kvalificerad och självständig tjänst med stort eget ansvar, där du blir en central del av verksamheten och arbetar nära dina kollegor. Du får en möjlighet att vara med från ett tidigt skede på MOTIKONs spännande utvecklingsresa med en unik affärsidé med klassiska bilar och moderna klassiker.

Din profil

Då MOTIKON är ett mindre bolag blir du en viktig kugge i teamet. Du är handlingskraftig och drivs av att vara delaktig i verksamheten och bolagets aktiviteter med högt tempo, där du som en i gänget är redo att rycka in i verksamheten.

För att lyckas i rollen behöver du vara prestigelös och trivas när du blir involverad i stort som smått. Som person har du ett strategiskt och affärsmässigt mindset samtidigt som du engagerar dig i operativa uppgifter där så behövs.

Precis som när vi matchar rätt bil med rätt kund värdesätter vi rätt personlighet som ska matcha MOTIKON. Vi söker dig som har relevant utbildning inom ekonomi från universitet eller högskola samt några års erfarenhet från liknande arbete

B-körkort fordras.

Anställningen är tillsvidare på heltid med sex månaders provanställning.

Välkommen med din ansökan till info@motikon.se, eller använd formuläret nedan. Vi behandlar ansökningarna löpande och tjänsten kan komma att tillsättas redan före sista ansökningsdag. Skicka därför din ansökan redan idag!

Skicka in jobbansökan